ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Как защитаваме Вашите лични данни?

Всички лични данни се предпазват от неоторизиран достъп с помощта на най-съвременните технологии за сигурност. При трансфера на данни използваме така наречената SSL (Secure Socket Layer) система за сигурност.

Всички потребителски данни, предоставени на нашия уебсайт, се събират, обработват и съхраняват при условията и реда на Закона за защита на личните данни.

Защо и каква лична информация събираме, как я събираме и как я използваме?

  • Не събираме лична информация.

Какво представляват „бисквитките“ и как ние ги използваме? Как може да ги изключите?

Cookies (бисквитки) са алфанумерични идентификационни знаци, които ние предаваме на твърдия диск на Вашия компютър с помощта на уеб браузъра Ви.

Перманентните бисквитки не съдържат информация, свързана с личните данни. Те не съхраняват информация за имена, електронни адреси, IP-адреси и др.

Можете да деактивирате запаметяването на бисквитки от Вашия браузър, можете да го ограничите за определени сайтове или така да настроите браузъра си, че да Ви уведомява, веднага щом някоя бисквитка бъде изпратена. По всяко време можете да изтриете бисквитките от твърдия диск на компютъра. Повече информация за това, как да настроите браузъра си по отношение на бисквитките можете да намерите в полето „Help“ на Вашия браузър.

Използвайки бисквитки, ние Ви предлагаме съдържание адаптирано към Вашите конкретни интереси. По този начин Вие получавате повече от това, което искате и по-малко от това което не Ви интересува. Целият този процес се осъществява чрез използване на „бисквитки“. Те позволяват да направят сайта по-полезен и с пълната му функционалност, като запазват информация за Вашите интереси, кои продукти са ви харесали повече от други и кои не. По този начин рекламните материали които ще получавате за в бъдеще от нас ще бъдат винаги релевантни на това, към което бихте проявили интерес и няма да бъдете заливани с излишни реклами които не представляват никакъв интерес за Вас.

Бисквитки и проследяващи кодове, които използваме за този вид директен маркетинг и за уеб анализ са:

  • Facebook Pixel

Фейсбук имат своя политика за личните данни и имате лесен и удобен начин да контролирате какво желаете да виждате във вашия профил
https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

  • OneSignal

Ако искате да не получавате нотификации от OneSignal, можете да ги изключите много лесно от вашия браузер https://documentation.onesignal.com/docs/unsubscribe-from-notifications

  • Google Analytics

Това е услуга за уеб-анализи на Google Inc. („Google“). Google Analytics използва така наречените бисквитки, текстови файлове, които се съхраняват на Вашия компютър и осъществяват анализа на употребата на сайта. Събраната с бисквитките информация за Вашата употреба на сайта по правило се предава на сървър на Google в САЩ и се съхранява там. В случаи на активиране на IP-анонимизацията за тази уеб страница, Вашият IP-адрес се съкращава предварително от Google в рамките на държавите-членки на ЕС и на други държави, ратифицирали договора за Европейската икономическа зона. Вашият пълен IP-адрес се предава само в извънредни случаи на сървър в САЩ , където се съкращава. Google използва тези данни по поръчка на собственика на този уебсайт, за да анализира Вашия начин на ползване, за да подготви доклади за активността в уебсайта и за да изпълни други възложени му от собственика услуги, свързани с използването на сайта и на интернет. Препратеният от Вашия браузър в рамките на Google Analytics IP-адрес не се свързва с други данни на Google. Вие можете да предотвратите запаметяването на бисквитки посредством съответната настройка в софтуера на Вашия браузър; обръщаме Ви обаче внимание, че в този случай евентуално няма да можете да използвате в пълен обхват всички функции на този уеб сайт.
Вие можете също така да предотвратите предаването на създадените с бисквитките, свързани с Вашето ползване на сайта данни (в т. ч. Вашия IP-адрес) на Google, както и обработката на тези данни от Google, като свалите и инсталирате съответната приставка за Вашия браузър