Прогнози за Понеделник 8 Юли 2019

20:00 Ескилстуна – Юргорден
Прогноза: Над 1,5 Гола (какъв е този тип залог?)
Резултат: 1-1

22:00 Гана – Тунис
Прогноза: 1 Равенство/Няма Залог (какъв е този тип залог?)
Резултат: 1-1

22:15 Хафнарфьордур – Викингур Рейкявик
Прогноза: 1 Равенство/Няма Залог (какъв е този тип залог?)
Резултат: 1-0