Равен/Няма залог

Равен/Няма Залог

Какво е Draw No Bet или Равенство/Няма Залог

Това е не толкова популярен , колкото обикновените 1Х2 знаци , залог.

При този залог имате 2 опции за избор. Трябва да изберете кой от двата отбора ще победи в срещата. Има и вариант залога ви да бъде отменен – това ще стане ако мача завърши наравно.

Тук не се дава предимство на нито един от двата отбора. Опцията срещата да завърши наравно е изключена, като ако се получи равенство залогът ви се връща.

Пример:

Среща – Челси – Ливърпул

При залога Draw No Bet (Равенство/Няма Залог) можете да заложите или за Челси , или за Ливърпул. Ако срещата завърши с равенство , залогът Ви се отменя.

вероятност за победа на домакина – 1.90 (примерни коефициенти)
вероятност за победа на госта – 1.95 (примерни коефициенти)

Залагате например 100 лева за Челси да победи при коефициент 1.90. За да спечелите ви трябва Челси да победи с един или повече гола.
Ако Челси победи вие печелите 100 лева х 1.90 = 190 лева.
В случай, че срещата завърши наравно, вие получавате своя залог обратно = 100 лева , които сте заложили , Ви се връщат.
В случай, че Челси загуби срещата, вие губите своя залог от 100 лева.

*Същото е с Ливърпул при равенство/няма залог в тяхна полза.Трябва ви Ливърпул да спечели срещата с какъвто и да е резултат и ако завърши наравно, си получавате парите обратно . Ако Ливърпул загуби, вашият залог също е губещ.

Този сайт е предназначен само за лица навършили 18 годишна възраст. Информацията предоставена от www.igrata.bg е единствено и само с информативен характер.  Сайта е предназначен за развлечение , така че моля , залагайте отговорно и разумно.Ако имате проблем с хазарта, посетете Gamble Aware за помощ. Поверителност

Всички оферти, показани на този сайт, имат условия и правила към тях. Винаги проверявайте условията и правилата на офертите преди да вземете бонус.

Екипът на www.igrata.bg подкрепя отговорното залагане.Забранено за лица под 18 годишна възраст!